T&Ko

Wie zijn wij?

Marina

Ik hou van de wereld, het leven en mensen om me heen – en ik hou van woorden om wijsheden te verpakken. Ik observeer, experimenteer, creëer en leer – ik lees en ik schrijf. Ik ben dromer, doener, zorger, schrijver – alles onder één dak. En toen mijn kinderen daarnaast bleven zeggen dat ‘mijn cake de lekkerste van de hele wereld was’, besloot ik in 2007 om al die stukjes van mezelf aan hun trekken te laten komen in ‘het T-huisje’. Bijna 9 jaar runde ik het hobbymatig, toen mijn dochter Hilke voor het eerst opperde dat ze best mee in mijn schuitje wilde stappen. En die eerste flitsgedachte groeide vlug uit tot een gemeenschappelijke krachtige droom, die ons allebei energie gaf en de handen in mekaar deed slaan. Mijn T neem ik mee en ik sta open voor Ko.

Hilke

  Ik ben een zonnekind. Als ik op blote voeten door het frisse gras ren en bloemen ruik die mijn weg kleuren; als er wind door mijn haren speelt en ik verhalen in de wolken lees,  dan word ik blij. Dat is de aarde waar ik van houd en zorg voor draag. Na enkele jaren verloren lopen in donkere gedachten, volgde ik mijn adem en vond een lichte weg vol levenslust:  yoga en plantaardig eten werden mijn wegwijzers. Zo werd iedere dag opnieuw een aardig geschenk, waarin respect voor alles wat leeft, centraal kwam staan. Het vulde aan wat ik van kleinsaf thuis geleerd had: hoe je elke dag kan vieren en hoe elkaar (en jezelf!) verwennen een meerwaarde biedt. Een kijkje in de bakkerswereld en een baristadiploma, geven mij handvaten om me als Ko bij T aan te sluiten en u daarvan te laten mee genieten.

Zo gaan we met een pak eensgezindheid en elk onze eigen-wijze eigen-heid, vanaf augustus 2017 sàmen verder als T&Ko, op een andere plek, met een nieuwe wind, en vooral met heel veel enthousiasme.

Door onze individuele interesses samen te voegen, bieden wij je in ons theehuisje een heleboel aardig lekkere en lekker aardige creaties aan, puur en met liefde bereid, en met alle mogelijke eerbied voor elk individu en voor alle leven op aarde.

Bij ons mag je langskomen met je eigen verhaal, om midden in het kloppende hart van Leuven, bij de danstuin, een rustige plek te vinden waar je een beetje thuis kan komen, en de tijd mag nemen voor een toffe babbel bij een heerlijk kopje koffie of thee. Neem gewoon de tijd om bij ons neer te strijken alsof je thuis bent, en net niét, want je mag je, eenvoudig en gezellig, superhard laten verwennen.

Wij heten je samen méér dan welkom en staan met de glimlach voor je klaar!

'Niemand kan blijven treuren wanneer hij een ballon krijgt.' Winnie the Pooh

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK