Tiensestraat 65 - 3000 Leuven - +32 456 02 76 84 - info@TnKo.be

Wie zijn wij?

Marina

Ik hou van de wereld, het leven en mensen om me heen – en ik hou van woorden om wijsheden te verpakken. Ik observeer, experimenteer, creëer en leer – ik lees en ik schrijf. Ik ben dromer, doener, zorger, schrijver – alles onder één dak. En toen mijn kinderen daarnaast bleven zeggen dat ‘mijn cake de lekkerste van de hele wereld was’, besloot ik in 2007 om al die stukjes van mezelf aan hun trekken te laten komen in ‘het T-huisje’. Bijna 9 jaar runde ik het hobbymatig, toen mijn dochter Hilke voor het eerst opperde dat ze best mee in mijn schuitje wilde stappen. En die eerste flitsgedachte groeide vlug uit tot een gemeenschappelijke krachtige droom, die ons allebei energie gaf en de handen in mekaar deed slaan. Mijn T nam ik mee en ik stond open voor Ko.

Hilke

  Ik ben een zonnekind. Als ik op blote voeten door het frisse gras ren en bloemen ruik die mijn weg kleuren; als er wind door mijn haren speelt en ik verhalen in de wolken lees,  dan word ik blij. Dat is de aarde waar ik van houd en zorg voor draag. Na enkele jaren verloren lopen in donkere gedachten, volgde ik mijn adem en vond een lichte weg vol levenslust:  yoga en plantaardig eten werden mijn wegwijzers. Zo werd iedere dag opnieuw een aardig geschenk, waarin respect voor alles wat leeft, centraal kwam staan. Het vulde aan wat ik van kleinsaf thuis geleerd had: hoe je elke dag kan vieren en hoe elkaar (en jezelf!) verwennen een meerwaarde biedt. Een kijkje in de bakkerswereld en een baristadiploma, gaven mij handvaten om me als Ko bij T aan te sluiten en u daarvan te laten mee genieten.

Zo begonnen wij met een pak eensgezindheid en met elk onze eigen-wijze eigen-heid, op 18 augustus 2017  met ‘T&Ko’. We kregen de kans om dit op een comfortabele manier uit te proberen in een gedeeld pand.

Gaandeweg kregen we meer vertrouwen in onszelf en in wat we deden. En bijna voor we zelf de tijd rijp achtten, kwam er weer wat nieuws op onze weg en kregen we een voorstel van de Loving Hut, een plek vlakbij, waar we helemaal op onszelf ons eigen ding zouden kunnen doen. Zo kunnen we onverwacht onze eerste verjaardag vieren met een verhuis!!

Daar staan we NU en zie HIER wat wij voor je hebben:

Als moeder en dochter bieden wij je in ons plantaardig theehuisje uitsluitend huisgemaakt lekkers aan, puur en met liefde bereid, en met eerbied voor elk individu en voor alle leven op aarde.

Bij ons mag je langskomen met je eigen verhaal en neerstrijken alsof je thuis ben. In het kloppende hart van Leuven zorgen we voor een rustige plek waar je je kan laten inspireren en de tijd mag nemen voor een toffe babbel bij een heerlijk kopje koffie of thee. Kom je eenvoudig en gezellig, superhard laten verwennen.

Wij heten je samen méér dan welkom en staan met de glimlach voor je klaar!

'Niemand kan blijven treuren wanneer hij een ballon krijgt.' Winnie the Pooh

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK